De kracht van onze

Besturingskasten

Ontwikkeling en productie van besturingskasten

Een van onze core-expertises bij Microfan is het ontwikkelen, construeren en produceren van hoge kwaliteits elektrische besturingskasten voor de automatisering van uw stal. Wij faciliteren het gehele traject, van het geven van een goed advies, tot het produceren en inbedrijfstellen van onze panelen. Mede hierdoor bieden wij maatwerk met vele mogelijkheden.

Geïntergreerde totaaloplossingen

Efficiënt en volledig automatisch het klimaat, licht en uitloopluiken in uw stal bedient

Microfan heeft voor uiteenlopende opdrachtgevers met verscheidene wensen elektrische panelen gebouwd. Bijvoorbeeld, in combinatie met de ARGOS P1 kunnen wij u verder helpen om de klimaatregeling, lichtregeling, voerregeling, etc. in uw kippenstal geheel te automatiseren. In andere woorden, wij denk graag met uw mee in het vinden van oplossingen voor uw specifieke wensen.

Naast het ontwikkelen van klantspecifieke besturingskasten produceren wij ook kant-en-klare oplossingen. Het bieden van zulke oplossingen is niet alleen kostenbesparend, maar staat ook garant voor een snelle levering. Een voorbeeld is ons Balanced Air concept, met geïntergreerde ARGOS P1, welk efficiënt en volledig automatisch het klimaat, licht en eventuele uitloopluiken in uw stal kan bedienen.

Gekoppeld met onze andere Agros producten

Zonder zorgen je klimaatsysteem uit handen geven

Besturingskasten voor pluimvee

Microfan ontwikkelt alle besturingskasten volgens industriële standaards, zoals de NEN-EN-IEC 60204 en NEN-EN-IEC 61439. Hierdoor zijn de door ons geproduceerde besturingskasten gegarandeerd veilig voor gebruik.

Bovendien gebruiken wij enkel materialen en componenten van hoge kwaliteit die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Op deze manier bent u verzekerd van een lange levensduur en optimaal gebruiksgemak.

Scroll to Top

start now

explore our systems possibilities