Direct geholpen door onze experts

Contact

Direct antwoord

Wij helpen je verder

Stuur een bericht

Locaties

Microfan b.v. Hoofdkantoor

Industriestraat 23, 5961 PH
Horst, Nederland

Shenzhen Microfan Technology Co., Ltd.
20D, Block B, Haiwang Building, 2221 Nanhai Avenue, Shenzhen, China

Ons team

Zo leer je ons kennen

Peter van Issum

CEO | General Director

Patrick van de Kerkhof

CCO | Commercial Director

Giselle Archer

Customer & Sales Support

Ron Kleuskens

Technical Customer & Sales Support

Karim Klaassen

Technical Support Coordinator

Wendy Verheijen

Purchasing Assistant

Jimmy Bos

Junior Technical Support Engineer

Els van Issum

Allrounder

Pascal Schallmaier

Operations Manager

Angelo Helmes

CEO | Executive Director - China Operations

Jos Gommans

Technical Support Engineer

Robert van den Dikkenberg

Sales Manager

Over ons

Voorkant 05

Familiebedrijf

Microfan is dé toonaangevende partner op het gebied van klimaat- en managementsystemen voor de intensieve veehouderij wereldwijd. Al sinds 1979 denken wij met u mee zodat u uw stallen op eenvoudige wijze resultaatgericht kunt automatiseren. Onze systemen waarborgen een goed klimaat en daarmee gezonde dieren en een beter welzijn. Daarmee ontzorgen wij de varkens- en pluimveehouder.

Visie

Microfan blijft de komende jaren haar klimaat- en managementsystemen innoveren aan de hand van drie pijlers:

  • Connectiviteit; de kracht van het verbinden
  • Efficiëntie; haal het maximale uit uw stal
  • Service; wij staan voor u klaar en denken met u mee!

Microfan voorziet een schaalvergroting in de wereldwijde intensieve veehouderij. Duurzaamheid, boerenwelzijn en diergezondheid worden daarbij steeds belangrijker. De behoefte van de varkens- en pluimveehouder om continue optimale informatie te hebben over alle bedrijfsprocessen neemt gestaag toe.

Advies

Voor goed vaktechnisch advies, voor bestaande of nieuwbouw stallen, bent u bij ons aan het juiste adres. We nemen uw wensen mee en bespreken graag met u alle mogelijkheden van luchtinlaat, verdeling en afzuiging tot het registreren van de juiste management gegevens.

Trainingen

Met onze innovatieve producten zal uw stalbeheer vereenvoudigt worden. Wij bieden u graag, naast de uitgebreide instructie bij oplevering, de mogelijkheid om een geheel verzorgde training: gebruikers of installateurs, op maat bij ons te volgen in onze moderne demoruimte of bij u op locatie. We verzorgen o.a. trainingen voor de productgroepen:

Onze partners

HAS Hogeschool is in Limburg een intensieve samenwerking aangegaan met bedrijven in de directe omgeving van haar vestiging in Venlo. Deze bedrijven uit de agrofood-sector geven studenten van de HAS de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld uitgebreid te leren kennen. Dit gebeurt door middel van bedrijfsexcursies, gastlessen, stages, praktijkcases, afstudeeropdrachten en practica op het bedrijf. Daarnaast wordt het lesprogramma van de opleidingen van de HAS jaarlijks getoetst aan de behoeften van het werkveld dat door deze bedrijven vertegenwoordigd wordt. Deze samenwerking is vastgelegd in een partnership. Microfan maakt onderdeel uit van dit selecte groepje bedrijven.
Microfan is innovatiepartner van VIC Sterksel: hèt multifunctionele onderzoekscentrum voor de moderne, innovatieve en duurzame varkenshouderij. In binnen- en buitenland.
Scroll naar top

start nu

Gratis advies voor jouw huidige systeem upgrade